Med følgende udstyr vil du have alle de basale elementer, til at kunne starte en succesfuld pandekagebod. Afhængig af dit ønskesetup vil du sikkert gerne ud, og finde nogle flere ting, til at gøre det hele lidt bedre.

2 stk. gas pandekagemaskiner

Gas crepe maskineFor eksempel Krampouz CGBIC4 – Pandekagemaskine med en plade udført i et rundt design der maksimerer arbejdspladsen omkring. Kvaliteten er i top, og da producenten er en af verdens absolut førende, med forhandlere i næsten hele verden, inklusiv Danmark, er dette et godt valg. Du vil hurtigt kunne få repareret den, da reservedele er på lager i DK. Men når det er sagt, er der ikke udsigt til mange problemer med denne maskine.

PRIS: 8.000 kr.

1 stk chokoladevarmer

Elektrisk_Chokoladevarmer_1024x1024Hvis du vil lave dessertpandekager er det næsten et must at anskaffe sig en chocoladevarmer. Hvis du forsøger dig med en spand nutella og en ske, bliver det hurtigt besværligt og dine pandekager bliver ikke særlig apetittelige at kigge på. Chocoladevarmeren der er vist på billedet inkluderer en doseringsflaske med tre huller, som gør det nemt at lave et flot mønster på pandekagen.

PRIS: 1.900 kr.

Crêpe tilbehør

Pandekage og crepe tilbehørDu får brug for flere små redskaber til at lave pandekager og ikke mindst vedligeholde dine pandekagemaskiner. Følgende varer kan købes i Danmark og er nok til at lave de mest fremragende pandekager og crêpes, selv når der er travlt. En Startpakke inkluderer typisk: 1 stk. pandekagevender/paletkniv (195 kr.), 2 stk. dejfordeler/spreader (56 kr.), 1 stk. slibesten (135 kr. ), 1 stk. fedtudlægger (240 kr.) og 1 stk. dejopøser (120 kr.).

PRIS: 699 kr.

Kantiner / gastrobakker

GastrobakkerKantiner er praktiske til at have dine ingredienser i – fx bananstykker, syltetøj og mandelflager. De fås i mange forskellige størrelser, men til netop pandekager har man ikke brug for så store beholdere. Det kunne fx være 4 stk. 1/6 GN kantiner i stål med en dybde på 150 mm. Disse kan indeholde op til 1,6 liter.

PRIS: 300 kr.

Nyseskærm

NyseskærmEn nyseskærm er et krav, når du sælger fødevarer fra en bod. De fås i forskellige størrelser og former, og prisen er derefter. Hvis du har brug for én til halvanden meter nyseskærm, skal du forvente at bruge cirka 800 kr på enten én lang, eller to korte skærme. Mange glemmer at sætte nyseskærm op, men det er en dårlig idé. Dine kunder vil sætte pris på, at du er obs på hygiejne.

PRIS: 799 kr.

Servietdispenser

ServietdispenserEn servietdispenser er et must når du serverer mad. Heldigvis er den billig at købe, såvel som de servietter der efterfølgende bliver brugt. Denne er den klassiske BulkySoft model, som er hygiejnisk og nem at betjene.

PRIS: 410 kr.

 

Servietter

ServietterServietter der passer til din servietdispenser. Der er ikke så meget at sige om dette. De skal bare være der, og kvaliteten behøver ikke at være super soft som i Lambi toiletpapir. Typen der er vist på billedet er standard og passer til bl.a. BulkySoft dispenseren.

PRIS: 99 kr. per 1.000 stk.

 

Kræmmerhuse

KræmmerhusKræmmerhuse, som dem vist på billedet, er perfekte at servere crêpe/pandekager i. Nogle bruger paptallerkener, hvilket også er en mulighed, men de er ikke så nemme at gå med samtidig med at man hapser af sin pandekage.

PRIS: 1.500 kr. per 1.000 stk.